Fotokredit: Fiskesprell/Studio Dreyer+Hensley
Sjømatspire
Oppskrifter
Dette trenger du:
- 400 g laksefilet
- 1 dl soyasaus
- 1 dl brunt sukker
- 1 dl mel
- 3 egg
- 300 g cornflakes eller pankomel
Tilbehør:
- 2 gulrøtter
- 1 agurk
- 2 stilker stangselleri
- 8 tacolefser, medium størrelse
- 1 glass hoisinsaus
- Frisk koriander
Slik gjør du:
- Kutt laksen i strimler.
Kok opp brunt sukker og soyasaus og avkjøl. Pensle laksen med blandingen. - Dypp laksen først i mel, deretter i sammenvispet egg og til sist i knust cornflakes. Stek den i pannen til den blir gyllen.
- Vask grønnsakene og skrell gulrøttene. Kutt gulrot, agurk og selleri i tynne strimler.
- Pakk inn lefsene i aluminiumfolie og varm dem i ovnen i 10 min.
- Ta en lefse, smør på litt hoisinsaus, legg på et par strimler grønnsaker og skiver med laks og rull sammen.
Allergener: Fisk, soya, gluten (hvete), sesam. *Hoisinsaus kan inneholde gluten, sesam, soya, sulfitt.
Fotokredit: Fiskesprell/Studio Dreyer+Hensley