Sjømatspire
Oppskrifter
Dette trenger du:
Spicy Fish
- 600 gram filet av hvitfisk, uten skinn og bein
- Digg tacokrydder
Salsa
- 1 stk lime
- 200 gram plommetomat
- ½ stk rødløk
- ½ stk chili
- 1 stk hvitløksfedd
- 1 krukke koriander
Hot Mayo
- 3 dl majones
- Hot sauce/Sriracha
- Limesaft
- Salt etter smak
Annet
- Gode maistortillas
Slik gjør du:
Salsa
- Finhakk rødløk, hvitløk og chili og bland med saften fra ½ stk lime
- Kutt tomaten i små biter og bland med løken
- Ha i 1 ss finsnittet koriander og litt havsalt
Hot Mayo
- Ha majones i en skål/bolle
- Smak til med hot sauce/Sriracha, lime og salt
Spicy fish
- Del fiskefileten i avlange ”strimler” på 3 cm
- Vend filtene i tacokrydder, slik at alle sider er dekket. Stek fiskestykkene på begge sider i en middels svarm stekepanne med litt rapsolje. Stek fisken i 2-3 minutter og la den hvile i ca 5 minutter.
Servering
- Varm opp tacolefser, ha på fisk, salsa og hot mayo. Press over litt limesaft. Dryss over koriander før servering.
Håper det smaker!