To timer med de beste kokkene
Som deltaker i Sjømatspire får skolen 2 timer med egen førsteklasses kokk og elevene får sanse, lære om sjømat og tilberedning gjennom «Føle-Smake-Lære»
Morten Tungesvik
Morten er gründer og tidligere medeier i Bare Bergenske som består av Bare Vestland og Bare Restaurant. Nå jobber Morten med Hot Mat og tar freelance-oppdrag.
Vi samarbeider med norges beste kokker for å gi elevene og faglærerne en unik sjømatopplevelse, vise hvilke muligheter som finnes og inspirere til å ville vite mer!
Kokkene tilbereder mat fra sjøen du ikke ante var spiselig, med smaker du ikke visste fantes!
Bård Underthun
Gard Haugland
Sjømat tilberedt og presentert på nye måter bidrar til at unge spiser mer fra havet!
Kokkene forteller om de ulike yrkesmuligheter innen sjømatnæringen, spesielt innenfor restaurant og matfag.
Christer Økland